יש משהו בקופונים, שמספק אותנו ברמה הנפשית. הכתיבה הזו של הקוד בתיבת הטקסט והמראה המלבב של המחיר שיורד בכמה עשרות אחוזים – אין ספק שזה עושה לנו את זה! אז איפה מוצאים את הקופונים הכי שווים, כך שלעולם לא תשאירו את תיבת הטקסט ריקה ועצובה? כל הדרכים כאן.
קופונים לפעם הראשונה
אתרים רבים מציעים קופונים במעמד ההרשמה לאתר. כך, לדוגמה, באתר גירבסט תמצאו קטגוריה שלמה למשתמש החדש, ובה קופונים משתלמים במגוון קטגוריות. באלי אקספרס תמצאו קטגוריה דומה. לרוב, ההרשמה תדרוש מכם כמה פרטים (כמו מייל ושם), או תאפשר הרשמה מהירה בקליק אחד דרך התחברות לרשת החברתית.
עמוד הקופונים של אמזון
מכירים את דפי הקופונים האלו, שגוזרים ומציגים למוכרת בחנות? לאמזון עמוד קופונים ייעודי, שמציע קופונים "מסורתיים" על מוצרים ספציפים. שווה לסייר בעמוד מדי פעם ולקלוט אם יש מוצרים שווים במחירים משתלמים. שימו לב שאמזון עוד לא ממש חדה בשוק הישראלי, ולא כל מוצר נשלח לישראל; שווה להציץ בפלטפורמת אמזון בעברית.
הפלגין Honey
תכירו את הפלאגין לקופונים, שזכה לשם המתוק Honey. את הפלאגין הזה מתקינים בדפדפן כרום והוא מאגד בתוכו אלפי קודי קופון. ברגע שתתחילו לגלוש באתרי מסחר – כמו אלי אקספרס, איביי, אסוס ואף אתרי טיסות ומזון – תוכלו ללחוץ על הפלאגין ולקבל את כל הקופונים הכי עדכניים. בנוסף, ברגע שאתם כבר נמצאים בעמוד התשלום, האפליקציה תסרוק פעם נוספת את הקופונים ותכניס באופן אוטומטי קופונים רלוונטים.
אפליקציות וניוזלטרים
אתרים מסוימים מנסים לעודד אותנו להוריד את האפליקציה שלהם ולרכוש דרכה. הם עושים זאת באמצעות מתן קופונים לבעלי האפליקציה, וכבר במועד ההורדה תקבלו קופון למשתמש חדש. לפני שאתם מזמינים משהו דרך האתר, נסו להוריד את האפליקציה ולראות אם היא מציעה קופון שווה. באותה נשימה, אם תהיו מנויים לניוזלטרים של אתרי מסחר שונים, תקבלו למייל קופונים ייחודיים או מוצרים במחירים משתלמים, כמו באתר זיפי.
מציאות בפחות מחמישה דולר
אמנם לא קופונים, אבל חבל לפספס את עמודי המציאות השווים ביותר – אלו שמציעים מוצרים במחירי בדיחה, כמו מוצרים בפחות מחמישה דולרים. אפשר למצוא את ה"מתחמים" האלו בכל אתרי המסחר הגדולים, כמו בגירבסט ובאלי אקספרס. יותר מזה? קבלו מוצרים שעולים פחות מחמישה שקלים!